Visma Roxit

wil een waardevolle bijdrage leveren aan onze samenleving. Dit doen wij door het werk van onze klanten te verbeteren met innovatieve cloud oplossingen die aansluiten op domeinkennis.

Oplossingen

Met onze oplossingen voor vergunningverlening, toezicht & handhaving, planvorming, bodem en ondergrondse infrastructuur dragen bij aan de inrichting en het beheer van onze fysieke leefomgeving.

​​​​​​​Onze oplossingen voor zaakafhandeling, besluitvorming, klantcontact en communicatie bieden generieke ondersteuning aan de bedrijfsvoering.

Onze klanten bestaan uit gemeenten, provincies, waterschappen, netwerkbeheerders en zelfstandige bestuursorganen.

Onze mensen maken ons bedrijf

Onze klanten verder helpen kan alleen als wij voortdurend onze producten en ons bedrijf verbeteren. Door samen uitdagende doelen te stellen, te bereiken en prestaties neer te zetten waar we trots op kunnen zijn!

Medewerkers
+ 200 Medewerkers

Werken gezamenlijk aan diverse softwareoplossingen binnen de diverse domeinen. 

raket
Sinds 2007

Ontstond Roxit vanuit ECS en Syncera. Door de autonome groei met Roxit Groep, Crotec, Green Valley, PSMS en Brein kwamen wij in 2019 bij elkaar onder de naam Visma Roxit.

Altijd in de buurt

Wij zijn gevestigd in Arnhem, Haaksbergen, Nieuwegein, Zoetermeer en Zwolle. Onze medewerkers werken vanuit het hele land om met u in contact te staan. 

Onze locaties

 Locaties op een kaart van Nederland