Openbaar maken overheidsinformatie

Rx.Open: alles wat u nodig heeft voor de Woo!

De Wet open overheid (Woo) is sinds 2022 van kracht. Steeds meer organisaties beseffen dat slimme software nodig is om de Woo-processen effectief te ondersteunen. De oplossing Rx.Open is een volledige Woo-voorziening die uw gehele organisatie ondersteunt. Zowel passief openbaar maken van o.a. Woo-verzoeken als het actief openbaar maken. Van intake, redactie, openbaar maken tot en met het écht vinden van de informatie op het meegeleverde Woo-zoekportaal. En vanzelfsprekend ondersteunt Rx.Open de Woo-Index.

​​​​​​​Rx.Open sluit via de ZGW-API’s naadloos aan op uw anonimiseringssoftware, zaaksysteem, uw oplossing voor bestuurlijke besluitvorming en andere (vak)applicaties. Die op basis van de Common Ground ZGW-API's informatie ontsluiten. Rx.Open is nu beschikbaar om in gebruik te worden genomen door iedere organisatie die daar interesse in heeft. Nieuwsgierig? Vraag naar de voorwaarden van ons pilotprogramma en doe mee!  ​​​​​​​

​​​​​​​Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, updates en nieuws omtrent Rx.Open? Log dan in op het Rx.Open Klantportaal.

Meer weten?

Bel of laat een collega contact met u opnemen.
088 217 34 00
Contact