Roxit en Visma

Roxit onder Visma

Roxit is per 2 april 2019 onderdeel geworden van Visma. Beide partijen richten op een langdurige en inhoudelijke samenwerking, waarin samen innoveren en groeien voorop staan. Rob Steneker, CEO van Roxit: “Er is sprake van een goede culturele fit. Daarnaast is Visma gewoon een sterk bedrijf, met veel kennis en ervaring en een buitengewone interesse in de Nederlandse markt. Daar gaan wij, en nog veel belangrijker onze klanten, van profiteren. Ik verwacht dat wij met Visma onze koers, die gebaseerd is op innovatie en groei, kunnen continueren.”

Eén bedrijf
Door het delen van de aanwezige technische-, inhoudelijke- en beleidsmatige kennis, kan Roxit een toegevoegde waarde bieden aan haar klanten. Eén bedrijf met één organisatie en één gemeenschappelijke visie op de doorontwikkeling van haar portfolio. Ook Visma speelt hierin een grote rol.

Één visie: Beslis bewust met Impact Automation van Roxit
De softwareproducten van Roxit moeten bijdragen aan Impact Automation in de domeinen Kabels & Leidingen (K&L), Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH), Ruimtelijke ordening (RO), Digitaal zaakgericht werken (ECM). Impact Automation houdt in dat gespecialiseerde software informatie uit verschillende domeinen wordt gecombineerd om noodzakelijke verbanden (bedreigingen/kansen) en acties in kaart te brengen en zo klanten in staat te stellen om bewuste beslissingen te nemen. 

Ed Schravesande, CCO van Roxit. ”Er gebeurt veel bij overheidsinstanties; bij gemeenten, provincies, omgevingsdiensten, veiligheidsregio’s, waterschappen, netbeheerders en zelfstandige bestuursorganen. Het is één lange keten van gebeurtenissen, beslissingen en acties. In die lange keten is onderlinge afstemming vaak erg ingewikkeld, met name omdat informatie verdeeld en verspreid is over duizenden afdelingen. Onze software verbindt deze verdeelde informatie aan elkaar. Zaken worden in plaats en tijd gekoppeld en in de juiste context geplaatst, zodat men verborgen conflicten en vereiste acties in beeld heeft. Een straatevenement en werken aan een gasleiding gaat bijvoorbeeld niet samen, maar ze hebben allebei een vergunning nodig. Door deze informatie aan elkaar te koppelen, heeft men direct de gevolgen in beeld en kan men een bewuste beslissing nemen”.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Roxit en de samenwerking met Visma? Neem dan contact via het contactformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Domeinen

Vergunningverlening, toezicht en handhaving
Oplossingen
   • Squit 20/20
   • Squit iBis
   • Rx.Launch
 

Ruimtelijke ordening
Oplossingen
   • Rx.Zone
   • Rx.Base

 

Enterprise Content Management
Oplossingen
   • Rx.Front
   • Rx.Enterprise
   • Besluitstraat
   • Rx.Home

Kabels en leidingen
Oplossingen
   • MOOR Platform
   • WoW Portaal

Actueel

Nieuws

Werken bij

Vacature

Top