Over Roxit

Roxit werkt voor ruim 80% van de Nederlandse overheden als softwareproducent en –leverancier en als dienstverlener voor de informatiehuishouding. Dit betekent dat wij de specialisten van de overheid ondersteunen bij het uitvoeren van hun taken voor burgers en bedrijven. Wij hebben een bewezen staat van dienst in de ondersteuning van processen en informatiebeheer in jouw en onze dagelijkse leefomgeving.
Vanuit deze positie groeit ons producten- en dienstenportfolio breder en breder naar wat wij zaak- en procesgericht werken noemen. Dit kan omdat wij niet alleen kennis hebben van ICT maar ons ook verdiepen in de inhoud van onze klant zijn werk: met verstand van zaken.

Met onze productsuites Squit, Dezta en Cebes hebben wij een breed portfolio van producten en diensten binnen het omgevingsdomein. Onze opdrachtgevers komen uit de overheidssector en bestaan uit provincies, gemeenten, milieudiensten, waterschappen, veiligheidsregio's en omgevingsdiensten.
Wij werken met ruim 100 professionals vanuit vestigingen in Arnhem, Zoetermeer en Zwolle.

Oplossingen voor onze klanten worden steeds meer integraal en omvattend. Om onze klanten de juiste oplossingen te kunnen bieden werken wij nauw samen met diverse (markt)partijen. Dit is terug te zien in onze samenwerkingsverbanden.

Roxit: zodat het voor klanten en medewerkers plezierig werken is. Met één bedrijf wat er volop voor gaat!

Delen op:
Facebook Tweet LinkedIn Google+
Terug naar boven
Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.