Consultancy

Consultancy

Of het nu gaat om de implementatie van Squit XO, het inrichten van een nieuwe module binnen Dezta Plan Monitor of FirstWatch van Cebes, het overgaan naar Squit iBis of het maken van rapportages en brieven: de consultants van Roxit staan voor u klaar! Wij bieden u uitstekend advies en ondersteuning met onze ervaren consultants.

 Servicecontracten en updates

Wilt u uw organisatie ontzorgen en snel gebruikmaken van de laatste release van de software? Dan is een servicecontract misschien wat voor u. Roxit verzorgt bij een nieuwe release de update voor u en richt de nieuwe functionaliteit in, zodat uw organisatie daar direct mee aan de slag kan.

Het is ook mogelijk om een consultant van Roxit (een deel van) het applicatiebeheer van uw Squit, Cebes of Dezta producten te laten doen. Daarmee haalt u voor een aantal dagen per week of maand een expert in huis, die het beheer van de software op zich neemt.

Een consultant van Roxit kan zijn werk op locatie doen, of ondersteuning op afstand bieden via een remote sessie. De aard van de werkzaamheden bepalen dit en zullen in overleg met u worden afgestemd.

Healthcheck

Vraagt u zich af of u optimaal gebruik maakt van onze software? Maakt u al gebruik van de laatste functies die Squit XO, Dezta, Cebes of Squit iBis biedt? Waar zitten mogelijke verbeterpunten in de inrichting? Met een healthcheck krijgt u antwoord op deze vragen. Een consultant analyseert uw omgeving en voorziet u van tips en adviezen.


Terug naar boven
Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.