Roxit Gebruikersdag op 11 mei 2017

Komt u ook naar de gebruikersdag van Roxit?

Graag nodigen wij u uit voor de gezamenlijke Gebruikersdag van Roxit, Green Valley en Crotec op donderdag 11 mei in De Fabrique in Utrecht.

Zoals u weet is Roxit een zusterbedrijf van Green Valley en Crotec. Drie serieuze spelers op het gebied van gemeentelijke automatisering. Alle drie met dezelfde visie op ontwikkelingen in de markt.
Op donderdag 11 mei krijgt u alle ‘ins’ en ‘outs’ van Roxit en maakt u kennis met de andere bedrijven. Door een keuze te maken uit verschillende inhoudelijke workshops stelt u uw eigen programma samen en kunt u ‘sparren’ met consultants en collega-vakgenoten. Wij hebben verschillende enthousiaste sprekers bereid gevonden om een bijdrage te leveren om uw dag zo inspirerend mogelijk te maken!

Key note André Kuipers
En over visie gesproken. Onze gastspreker André Kuipers kijkt heel anders tegen alle dagelijkse beslommeringen aan. Hij heeft met reden het ruimste blikveld op aarde. Hij vertelt over zijn tijd in de ruimte en gaat in op samenwerking, communicatie met partners en het delen van data.

Programma
Het dagprogramma is te bekijken op onze event website: http://www.onzegebruikersdag.nl

Inschrijven
De uitnodiging en de mogelijkheid om in te schrijven is per e-mail verzonden. Houdt u uw mailbox dus in de gaten! De mail bevat een persoonlijke link om u aan te melden en een keuze te maken uit alle workshops. Ook kunt na de bevestiging van uw eigen aanmelding nog collega's uitnodigen.

Heeft u geen e-mail ontvangen (ook niet per ongeluk in uw spambox) maar wilt u wel graag aanwezig zijn? Dat kan uiteraard! Neem dan even contact met ons op via het contactformulier op dezelfde event website: http://www.onzegebruikersdag.nl

Wij ontmoeten u graag op 11 mei in De Fabrique in Utrecht!

Delen op:
Facebook Tweet LinkedIn Google+
Terug naar boven
Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.