Goede voorbereiding voor Omgevingswet: nu aan het werk!

"Het zou de perfecte voorbereiding voor een nieuwe wet kunnen zijn, die combinatie van VIVO en UIVO. Veelomvattend, diepgravend en met brede inbreng. Maar de wet zelf is er al. Sterker nog: stap 2 is al bijna gezet in de vorm van AMvB’s. Mij schieten nu twee zinnen uit een ver verleden te binnen. “Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren” (Elschot) en “Life’s all about priorities” (Magnum). Laten we er het beste van maken". 

 

Reflectie op VIVO-opvatting door Provero

Remco Koenders, product owner Ruimte bij Roxit houdt zich al langere tijd bezig met de (komst van de) omgevingswet. Onlangs Vroeg Provero, Vereniging voor Ruimtelijke Ordening en ICT, ons om onze visie te geven op een aanstaande publicatie. Deze publicatie staat in het teken van de Verkenning InformatieVoorziening Omgevingswet, ook bekend als VIVO. Remco kroop in zijn pen en gaf een reflectie. Benieuwd naar zijn opvattingen? Lees dan het volledige artikel.

> Reflectie VIVO door Remco Koenders van Roxit.

Roxit en omgevingswet

Een visie hebben op de vraagstukken van morgen. Vooruit kijken en oplossingen aandragen. Gevraagd en ongevraagd. Dat is Roxit. Benieuwd naar onze visie op de omgevingswet? Neem dan een kijkje op onze themapagina ‘Zo denkt Roxit over de Omgevingswet’.

Delen op:
Facebook Tweet LinkedIn Google+
Terug naar boven
Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.