Dienstverlening

Een divers aanbod dienstverlening voor Rx.Base: trainingen, strippenkaart en pakketten!


​​​​​De afgelopen tijd is vooral besteed aan het implementeren van de software Rx.Base. Inmiddels hebben veel mensen de eerste trainingen gevolgd, de e-learning modules van de Roxit Academy doorlopen, geoefend met de software en het eerste plan gepubliceerd op de oefenomgeving van het DSO. Het is nu tijd om verder te oefenen en (pilot)projecten te starten. Wellicht loopt u hierbij tegen problemen aan of heeft u ondersteuning nodig. Daarbij helpen wij u graag.

Voor Rx.Base bieden wij een divers aanbod dienstverlening aan: 

Diensten​​​​​​​

Training​​​​​​​

Trainingen

Op dit moment bieden wij de volgende online trainingen aan:  

Dit aanbod is dynamisch en zal van tijd tot tijd wisselen en meegroeien met uw behoefte en de beschikbare functionaliteit in de software.
Vanwege Corona zijn wij gewend geraakt aan thuiswerken, elkaar online ontmoeten en het volgen van online trainingen. Vooralsnog bieden wij onze trainingen online aan.

Meer informatie over de trainingen? Kijk hier voor uitgebreide informatie. Heeft u nog vragen, neem dan contact per mail op.

Strippenkaart

De strippenkaart is wellicht bekend. Hiermee maakt u de inhuur van onze consultants heel eenvoudig. U bepaalt vooraf het aantal dagen of dagdelen waarvoor u hen in wilt zetten. Gedurende de looptijd van de strippenkaart kunt u hen inzetten met een maximum van het aantal uren op de kaart voor o.a.: 

 • Werkplekbegeleiding  
 • Training (voor één specifieke klant) 
 • Deelname van onze consultants aan (pilot)projecten  
 • Mankracht bij het tekenen
 • Ondersteuning bij het annoteren  
 • Ondersteuning bij het publiceren 
 • Het opnemen van de reeds opgestelde omgevingsvisie in Rx.Base 
​​​​​​​Wilt u gebruikmaken van de strippenkaart? Neem contact op met uw accountmanager.

Cirkel​​​​​​​

​​​​​​​Cirkel​​​​​​​

Pakketten

Wij bieden ook dienstverlening aan in de vorm van pakketten waarbij een vastomlijnd eindresultaat wordt behaald. Deze dienstverlening voeren we samen uit met onze partner Geodan FLO Legal: 

 • Bruidsschatscan 
  ​​​​​​​Al uw toepasbare regels brengen wij op minimaal het omgevingsloket niveau zodat er geen dip ontstaat in uw dienstverlening bij inwerkingtreding van de Omgevingswet.

 • Activiteitenaanpak 
  Gezamenlijk met u doorlopen wij voor twee activiteiten de gehele keten van omgevingsplan tot aanvraag zodat u hierna voldoende kennis heeft om zelfstandig verder te gaan met de overige activiteiten. 

 • Quick Start Structuur Omgevingsplan 
  Wij nemen u mee in de structuur van het VNG-casco en welke aannames en filosofie erachter zitten. En nog belangrijker: welke keuzes u kunt maken bij de inrichting zodat u goed van start kunt gaan met het omgevingsplan.

 • Aan de slag met het omgevingsplan
  We gaan praktijkgericht oefenen en ervaring opdoen met het aanpassen van het VNG-casco aan de hand van bestaand beleid. Tot slot publiceren wij de aanpassingen zodat het resultaat van deze sessie meteen zichtbaar is op het DSO.

 • Uw omgevingsvisie in Rx.Base
  U heeft een omgevingsvisie laten maken door een bureau. Deze visie kunnen wij voor u vertalen en toevoegen als procedure in Rx.Base. Vervolgens kunt u deze publiceren naar het DSO en is deze via Regels op de kaart compleet met werkingsgebieden in te zien.

 
Wilt u gebruikmaken van één of meerdere pakketten? Kijk hier voor uitgebreide informatie of neem contact op met uw accountmanager. ​

Gebruikmaken van onze dienstverlening?

Heeft u behoefte aan andere ondersteuning of een andere vorm van ondersteuning dan horen wij dat graag en kijken wij met elkaar naar de mogelijkheden. Wilt u inschrijven voor een training dan kunt u dit via de website doen. Voor de afname van een strippenkaart of pakket kunt u contact opnemen met uw accountmanager.

Planvorming

Het inrichten van onze leefomgeving.

Meer weten

Heeft u een vraag?
Stel hem gerust.

Sales Planvorming
088 217 34 00
ro.sales@roxit.nl
Contact