Squit 20/20

Het zaak- en objectgericht werken in omgevingsdomein.

De Squit 20/20 Suite is een innovatieve oplossing voor die iedereen die werkzaam is in het Omgevingsdomein en volledige ondersteuning biedt bij het zaakgericht werken. Denk aan gemeenten, provincies, veiligheidsregio’s, omgevingsdiensten en milieudiensten. U krijgt snel inzicht in wat er speelt in de fysieke leefomgeving, zodat u op tijd de juiste beslissingen kunt nemen. Ook het samenwerken met ketenpartners wordt met Squit 20/20 heel eenvoudig. Zo vergroot u de effectiviteit en klantgerichtheid van uw bedrijfsvoering.

Squit 20/20 ondersteunt u op drie belangrijke elementen:

  • Samenwerkingsruimte: U kunt gegevens veilig digitaal ontvangen en uitwisselen 
  • Omgevingsdossier: U kunt locatiegegevens makkelijk vinden en gebruiken, u maakt risicobeheersing mogelijk en u handelt incidenten snel af
  • Procesondersteuning: U krijgt ondersteuning bij zaakgericht werken en bij het afhandelen van uw werkprocessen

muur straatbordje volledige vergunning

kantoren aan het water

Samenwerkingsruimte

De Samenwerkingsruimte helpt organisaties bij het organiseren van de samenwerking op vergunningsaanvragen en meldingen. Het maakt het voor veiligheidsregio’s en omgevingsdiensten mogelijk met al hun ketenpartners op dezelfde wijze te werken. Van iedere aanvraag of melding biedt de Samenwerkingsruimte een overzichtelijke pagina waarop de belangrijkste gegevens en gebeurtenissen terug te vinden zijn. Zo ziet u over welke activiteiten de aanvraag gaat, welke bijlages er zijn meegestuurd, welke adviesdocumenten zijn toegevoegd en welke organisatie op welk moment advies heeft gevraagd en geleverd. Ook gebeurtenissen uit bijvoorbeeld het OLO (Omgevingsloket Online), zoals het indienen van aanvullingen, worden getoond.

Omgevingsdossiers

​​​​​​​Denk aan bouwwerken, evenementen en milieu-inrichtingen. U kunt ook specifieke gegevens registreren over de risico’s binnen uw leefomgeving, zoals activiteiten, voorzieningen (bijvoorbeeld tanks, installaties of brandmeldinstallaties), milieu categoriën bij inrichtingen, aantal bewoners of bezoekers bij gebouwen, aantal bezoekers bij evenementen en gebruiksfuncties.

​​​​​​​In het Omgevingsdossier krijgt u volledig inzicht in de actualiteit én de historie van een locatie. Binnen dit dossier ziet u:

  • Geografische en administratieve informatie over de locatie
  • Wie de betrokkenen zijn
  • Welke voorschriften voor die locatie gelden (uit de voorschriftenbibliotheek) 

Rotonde

Procesondersteuning

Procesondersteuning helpt u bij het uitvoeren van werkprocessen met een (standaard) zaaktypecatalogus die u zelf beheert. U kunt de zaaktypen uit de Omgevingswet zaaktypecatalogus gebruiken, inclusief werkproces en standaardsjablonen. Natuurlijk kunt u ook uw eigen sjablonen maken.

Naadloze aansluiting op vakinhoudelijke werkzaamheden
​​​​​​​Dit maakt procesondersteuning uniek. Doorloopt u het werkproces? Dan navigeert u met één druk op de knop naar een specifiek scherm om een taak uit te voeren. Bijvoorbeeld om een vergunningsaanvraag inhoudelijk te toetsen, de legesartikelen toe te passen of om het besluit vast te leggen. Maar net welke vakinhoudelijke functionaliteit op dat moment nodig is. Uiteraard heeft u in Procesondersteuning altijd en overal inzicht in uw werkvoorraad.

huisstijl visma roxit

Kortom,  

Squit 20/20 is dé VTH-applicatie die u ondersteunt bij zaakgericht werken, objectgericht werken en in het samenwerken met uw ketenpartners. Daarmee optimaliseert u uw bedrijfsvoering.

Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving

Ondersteunen van werkprocessen in de omgevingsdiensten.

Meer weten

Heeft u een vraag?
Stel hem gerust.

Sales VTH
088 217 34 00
info@roxit.nl
Contact