Rx.Front Social Intranet

Het online verbinden van een organisatie en haar medewerkers

Kennis, bedrijfsnieuws of successen delen en gemakkelijk met elkaar samenwerken, dat wil iedere organisatie op een laagdrempelige en efficiënte manier organiseren. Dit kan met onze applicatie Rx.Front Social Intranet. Hiermee creëer je verbondenheid en betrokkenheid. 

Leuk, sociaal en efficiënt werken

Met Rx.Front Social Intranet kunnen medewerkers zelf kennis plaatsen, bewerken of reageren op informatie van anderen. U stimuleert medewerkers, afdelingen en teams om met elkaar in contact te komen, met met elkaar ideeën en ervaringen uit te wisselen en samen te werken. Zo blijft iedereen op een laagdrempelige manier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de organisatie. 

Rotonde

Zebrapad

Laagdrempelig kennis delen

Binnen Rx.Front Social Intranet is voldoende aandacht voor kennismanagement. Collega’s komen op een makkelijke manier in contact met elkaar en delen zo kennis. Het Social Intranet gebruikt dezelfde, krachtige zoekmachine als de rest van Rx.Front, zodat gebruikers snel de juiste informatie kunnen vinden.

Eenvoudig in gebruik

Het Rx.Front Social Intranet is eenvoudig in gebruik. Uw medewerkers kunnen direct informatie op het intranet plaatsen, bestaande content wijzigen of reageren op content. U bepaalt zelf het niveau van authorisatie voor iedere medewerker. Het delen van kennis wordt zo kinderlijk eenvoudig.

​​​​Ook op smartphones en tablets

Het Rx.Front Social Intranet is volledig gebaseerd op de principes van Responsive Design. Dit betekent dat uw intranet ook te raadplegen is op smartphones en tablets.

Rx.Front Social Intranet biedt veel voordelen:

  • Interne communicatie en samenwerking krijgen een boost
  • Kennis delen wordt eenvoudiger en medewerker zijn beter op de hoogte
  • De betrokkenheid wordt groter 
  • Snellere en efficiëntere klantenservices; klantenservicemedewerkers vinden snel informatie en deskundige collega's
  • De social mediafunctie van het intranet maakt uw intranet populairder

Publieke websites

Snel en eenvoudig moderne, multifunctionele websites voor overheidsorganisaties

Meer weten

Heeft u een vraag?
Stel hem gerust.

Salesteam Rx.Front
088 217 33 00
info@roxit.nl
Contact