Terugblik Klantendag 2019

Wij blikken terug op een geslaagde dag waarbij kennisdeling en interactie voorop stond.

Op 2 april vormde DeFabrique het decor waar meer dan 750 klanten van gemeenten, provincies, omgevingsdiensten, veiligheidsregio’s, waterschappen, netbeheerders en zelfstandige bestuursorganen samen kwamen om nieuwe kennis en inspiratie op te doen en elkaar te ontmoeten. Wij vonden het een uniek moment om zoveel klanten van de vier organisaties Brein, Green Valley, Roxit en PSMS tegelijk te mogen verwelkomen en te inspireren met onze workshops.

Beslis Bewust
De dag stond volledig in het teken van het thema 'Beslist bewust'. Beslis bewust met Impact Automation van Roxit is ook de visie waarop Roxit als één organisatie verder doorbouwt. Op de Klantendag onthulde Rob Steneker, CEO Roxit, dat de vier organisaties onder de Roxit Groep samen verdergaan als één organisatie met één naam: Roxit. Een verassing voor veel van onze klanten, maar ook een logisch stap in de ontwikkeling van ons bedrijf. Dat werd ook nog eens bevestigd door Carsten Boje Møller, CEO van Visma, die een positieve toekomst tegemoet ziet voor Roxit en voor haar klanten.

Na de openingstoespraak gaf keynote spreker Jac Orie, bekend als één van de succesvolste schaatscoaches die ons land heeft voortgebracht, inzicht in hoe het meten van data leidt tot grote successen. Daarna konden onze klanten deelnemen aan de diverse workshops. Deze gaven inzicht in de laatste ontwikkelingen van de markt zoals de Omgevingswet, maar er kwamen ook tips over hoe u het meeste uit onze producten kunt halen. Na de eerste workshop volgde de lunch waarna de volgende workshops alweer op het programma stonden.

De dag ging snel voorbij. De dag waarop kennisdeling en netwerken centraal stond, u inzichten kreeg in de markt en in onze producten. Aan het eind van de dag werden enkele awards uitgereikt, werd er afscheid genomen van onze collega Rob van Tiel en werd er nog even nagepraat bij de borrel.

Klantendag 2020
Onze klanten hebben de Klantendag beoordeeld met een 8! Daar zijn wij zeer blij mee. Alle feedback zullen wij gebruiken ter voorbereiding op de Klantendag 2020. Wij willen al onze klanten bedanken voor hun aanwezigheid. Wij kijken terug op een geslaagde dag en blikken alvast vooruit naar volgend jaar. Graag tot dan!

Beleef onze Klantendag 2019 opnieuw met onderstaande video

Aanmelden nieuwsbrief

Domeinen

Vergunningverlening, toezicht en handhaving
Oplossingen
   • Squit 20/20
   • Squit iBis
   • Rx.Launch
 

Ruimtelijke ordening
Oplossingen
   • Rx.Zone
   • Rx.Base

 

Enterprise Content Management
Oplossingen
   • Rx.Front
   • Rx.Enterprise
   • Besluitstraat
   • Rx.Home

Kabels en leidingen
Oplossingen
   • MOOR Platform
   • WoW Portaal

Actueel

Nieuws

Werken bij

Vacature

Top