RoxitRunners lopen de RopaRun 2020

560 km hardlopen van Bremen naar Rotterdam in 48 uur voor het goede doel van Stichting Roparun.

De Roparun is één van de langste non-stop estafettelopen ter wereld. Deze start in Parijs of Bremen en finisht op de Coolsingel in Rotterdam over een afstand van ruim 560 km. Het doel is het om zoveel mogelijk geld op te halen voor ondersteunende zorg aan mensen met kanker welke niet op een andere manier vergoed wordt. Het evenement is (altijd) in het Pinksterweekeinde en de RoxitRunners zijn er dit jaar bij van zaterdag 30 mei tot en met maandag 1 juni!

Teamwork
Het mooie aan de Roparun is dat het echt een teamprestatie is. Natuurlijk zijn er hardlopers nodig, maar het merendeel van het team bestaat juist uit niet-lopers: teamleden met ieder een essentiële rol om de run te kunnen volbrengen. Er gaan onderweg fietsers mee, maar ook: chauffeurs, navigatoren, verzorgers en begeleiders. Ieder teamlid is cruciaal om het avontuur te laten slagen. Daarnaast doe je het niet voor jezelf, de Roparun is geen wedstrijd. Het doel is zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel. Kortom: teamwork!

Ons team genaamd “de RoxitRunners” bestaat uit teamleden die werkzaam zijn bij Visma Roxit b.v. of op een andere manier hieraan zijn verbonden. Visma Roxit b.v. is gevestigd in Zoetermeer en heeft daarnaast vestigingen in Arnhem, Den Bosch, Haaksbergen, Nieuwegein en Zwolle.

Team 109
Met startnummer 109 doet team RoxitRunners voor het eerst mee aan de Roparun. Oorspronkelijk liep de Roparun route van ROtterdam naar Parijs, maar omdat het leuker is om in Nederland te finishen, is de route op enige moment omgewisseld. Sinds een paar jaar er is ook een “Duitsland route” welke start in de buurt van Bremen. De RoxitRunners starten vanaf hier.

De voorbereidingen zijn inmiddels al in volle gang. Er wordt, naast alle dagelijkse werkzaamheden, al hard getraind door o.a. de hardlopers en fietsers. Maar naast trainingen worden er ook vergaderingen belegd, want om mee te kunnen doen, moet er ook heel veel geregeld worden (zoeken juiste mensen, sponsoren, bedenken en organiseren van acties etc.) Hier kunnen wij alle hulp bij gebruiken, maar het allerbelangrijkste blijft natuurlijk dat wij als team RoxitRunners zoveel mogelijk geld op willen halen voor het goede doel.

Alle beetjes helpen!
Kijk op roxitrunners.nl en houd onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie over ons team, nieuwsupdates, de Roparun route en/of hoe u hieraan kunt bijdragen op wat voor manier dan ook. Al het geld dat wordt opgehaald tijdens het Roparun evenement gaat niet naar grote instellingen en/of fondsen, maar wordt door de Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun:

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Wat voegt u toe? DONEER NU >>

 

RoxitRunners foto
Aanmelden nieuwsbrief

Domeinen

Vergunningverlening, toezicht en handhaving
Oplossingen
   • Squit 20/20
   • Squit iBis
   • Rx.Launch
 

Ruimtelijke ordening
Oplossingen
   • Rx.Zone
   • Rx.Base

 

Enterprise Content Management
Oplossingen
   • Rx.Front
   • Rx.Enterprise
   • Besluitstraat
   • Rx.Home

Kabels en leidingen
Oplossingen
   • MOOR Platform
   • WoW Portaal

Actueel

Nieuws

Werken bij

Vacature

Top