Barneveld en Rheden continueren samenwerking met MOOR

overleg graafwerkzaamheden

Recent hebben de gemeenten Barneveld en Rheden de samenwerking met MOOR verlengd. Beide organisaties maken al geruime tijd gebruik van het MOOR Platform en zetten het gebruik van MOOR graag voort.

 

De toegevoegde waarde van aanvullende functionaliteiten

De gesprekken over de continuering van MOOR waren een goed moment om te kijken naar de huidige dienstverlening. Om een goed beeld te krijgen van de aanvullende wensen is er contact gelegd met verschillende afdelingen welke betrokken zijn bij het kabels en leidingen proces. In deze gesprekken is geïnventariseerd welke aanvullende functionaliteiten van toegevoegde waarde zijn. Dit heeft geresulteerd in een uitbreiding van de dienstverlening met nieuwe modules voor ondersteuning van het facturatieproces en integratie van geo-informatie binnen MOOR. Ook zijn er afspraken gemaakt voor een training zodat de gebruikers optimaal gebruik kunnen maken van de nieuwe functies binnen het MOOR Platform.

 

“Vanaf 2013 zijn wij al klant bij MOOR , het is een kwalitatief en gebruiksvriendelijk Platform en zijn zeer tevreden! Er wordt gezamenlijk overlegd, continu gekeken naar verbeteringen en uitbreiding van het platform. We zien uit naar het vervolg van een duurzame samenwerking met veel vertrouwen en energie! Met deze continuering kunnen we als gemeente een bijdrage blijven leveren aan een leefbare en veilige openbare ruimte in de kabels en leidingen keten." 

Aldus Tim van den Bor, Junior Beheerder Leefomgeving (wegen),  gemeente Rheden

 

Wij zijn bijzonder verheugd dat Rheden en Barneveld het gebruik van MOOR continueren en uitbreiden. 
​​​​​​​Bij vragen of opmerkingen kunt u onze contacten opnemen met de sales van MOOR per e-mail: info@moorwerkt.nl