Heliview 2023

VTH - Vergunningverlening, toezicht en handhaving

26 september 2023 van 08:45 tot 17:30

ADO Den Haag

Infratech 2023

Klaar voor de toekomst? Visma Roxit vertelt het u! 

 

Graag nodigen wij u uit voor het congres ‘De toekomst gerichte overheid’ op 26 september 2023 in Den Haag.

Eén van de thema’s op dit congres is Common Ground. Een onderwerp dat ons aan het hart gaat. Common Ground vraagt lef van overheden én leveranciers om afscheid te nemen van verouderde technologie en fors te investeren in de nieuwe wereld. Visma Roxit heeft deze handschoen opgepakt en omarmt Common Ground volledig. Graag delen we onze visie met u en de ‘lessons-learned’.

Tijdens de breakout sessie van 14:50 tot 15:15 uur met de titel ‘Common Ground: het is van ons allemaal’ delen onze collega’s Marcel Slingerland (productmanager) en Johannes Battjes (architect) onze visie op Common Ground. Zij vertellen u ook hoe we op basis van deze visie bij meer dan 100 klanten Rx.Mission, onze VTH-oplossing volledig gebaseerd op de principes van Common Ground, succesvol hebben geïmplementeerd. Zij nemen u mee hoe we stevig doorgepakt hebben en blijven doorpakken.

We hopen u graag te ontmoeten op 26 september in ADO Den Haag! U en uw relaties kunnen zich online gratis inschrijven met de unieke relatiecode Q82DL7QR. U kunt hier gebruik van maken door te klikken op de volgende link.

 

Heeft u een vraag?
Stel hem gerust.