Vakbeurs Openbare Ruimte 2023

KL - Kabels en leidingen

27 september 2023 om 09:00 - 28 september 2023 om 17:00

Jaarbeurs Utrecht

foto

Visma Roxit breed vertegenwoordigd op Vakbeurs Openbare Ruimte

Op 27 en 28 september is de Vakbeurs Openbare Ruimte en ook Visma Roxit is hier weer te vinden. Dit jaar zijn wij breed vertegenwoordigd: De oplossingen Rx.Mission (Vergunningen, Toezicht en Handhaving), Rx.Base (Ruimtelijke Ordening), Nazca Bodem en MOOR en WoW (Kabels en Leidingen). Zij vertellen u graag meer over de onderlinge relaties tussen de verschillende domeinen en hoe onze applicaties voorbereid zijn op de grote thema’s van vandaag en morgen.

Deze beurs is hét totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. En voor veel bezoekers ook een ontmoetingsmoment waar alle belanghebbende partijen zich laten zien. Kortom, een beurs om niet te missen!

Ontmoeten wij u in onze stand 4.2.53 in hal 4?

Breng tijdens uw bezoek van de beurs ook een bezoek aan onze stand. Deze vindt u in hal 4, standnummer 4.2.53. Wij ontvangen u graag om u over alle ins en outs binnen Visma Roxit te vertellen, kennis uit te wisselen over het optimaliseren van het kabels- en leidingenproces, de Woo, klantspecifieke websites en om al uw vragen te beantwoorden.

Gratis bezoek

​​​​​​​Genoeg reden om langs te komen. U kunt zich hier registreren voor een gratis bezoek aan de Vakbeurs Openbare Ruimte.

Heeft u een vraag?
Stel hem gerust.