LIVE! 2023 Zaakgericht werken KBenP

New products

09 maart 2023 van 09:00 tot 16:30

Congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch

foto

KBenP organiseert LIVE!2023: hét event voor de digitale overheid

KBenP is een onafhankelijk adviesbureau als het gaat om kennis en vaardigheden op het gebied van informatiemanagement, digitale transformatie en IT. Klanten bevinden zich zowel in de profit- als non-profitsector. Al heel wat jaren organiseert KBenP voor gemeenten, software leveranciers en belanghebbenden het event LIVE! - zaakgericht werken. Leveranciers organiseren gevarieerde demosessies, bieden bezoekers de gelegenheid zelf achter de knoppen te staan en het netwerken met elkaar. Ook in 2023 staat er weer een LIVE! event op de agenda en als vanouds georganiseerd in het vertrouwde Congrescentrum 1931 in 's-Hertogenbosch.

 

Visma Roxit present bij LIVE!2023 op 9 maart

In deze bijeenkomst informeren wij u over zaakgericht werken met taakspecifieke Common Ground-toepassingen en de nieuwe oplossingen die Visma Roxit hiervoor ontwikkelt. We laten onze nieuwe oplossing voor het VTH-domein Rx.Mission zien die bij een groot aantal klanten al in productie is. En we laten u zien waar we staan met de binnenkort te lanceren taakspecifieke oplossing ter ondersteuning van de WOO: Rx.Open.

 

Aanmelden LIVE!2023

U kunt zich hier inschrijven voor ons event op donderdag 9 maart 2023. Houd voor het programma en de verdere invulling van deze dag de website systemeninbeeld.nl in de gaten.

 

Wij hopen u te mogen verwelkomen!

Heeft u een vraag?
Stel hem gerust.

Bob van der Horst
communicatie@roxit.nl