LIVE 2021 Zaakgericht werken KBenP

ECM - Zaakgericht werken

04 maart 2021 van 09:00 tot 17:00

Online

foto

KBenP organiseert LIVE!2021

 

KBenP is een onafhankelijk adviesbureau als het gaat om kennis en vaardigheden op het gebied van informatiemanagement, ICT en organisatie-inrichting. Haar klanten zijn profit als non-profit en daarmee ook gemeenten; zaakgericht werken. Al wat jaren organiseert KBenP voor gemeenten, software leveranciers en belanghebbende het event LIVE! - zaakgericht werken. En zo ook weer in 2021 staat er een LIVE! op de agenda.

 

Visma Roxit present bij LIVE!2021 op 4 maart 

De LIVE!2020 op 13 februari was wederom een succes. Tijdens deze dag konden bezoekers een groot aantal systemen live in actie zien. De leveranciers organiseerden gevarieerde demosessies en boden bezoekers de gelegenheid om zelf achter de knoppen te staan. De dag leverde inspirerende gesprekken en waardevolle ontmoetingen op. Ook in 2021 organiseren wij een LIVE! event: LIVE!2021. Gezien de huidige situatie rondom Covid-19 zal ons event in 2021 anders zijn dan voorgaande jaren. We gaan volledig digitaal! Wat niet verandert aan ons event is dat systemen nog steeds centraal staan en dat het een inspirerende dag wordt.

 

Aanmelden LIVE!2021

De eerste digitale versie van LIVE! wilt u niet missen! U kunt zich hier inschrijven voor ons event op donderdag 4 maart 2021. Houd voor het programma en de verdere invulling van deze digitale dag de website systemeninbeeld.nl in de gaten.

 

Wij hopen u online te mogen verwelkomen!

Heeft u een vraag?
Stel hem gerust.

Marcel Stevens
communicatie@roxit.nl