MOOR App kijkt verder!

Geschreven door Ruben Vlek

Kabels

Verruiming filterinstelling

Een veelgehoorde vraag is of de filterinstellingen van de MOOR App konden worden verruimd. Dit is per heden doorgevoerd. De nieuwe filterinstellingen zijn:

  • 28 dagen in het verleden (relatief ten opzichte van vandaag)
  • 14 dagen in de toekomst (relatief ten opzichte van vandaag)

Doordat het tijdswindow is verruimd heeft u langer de tijd om meldingen af te lopen en in de app af te handelen. Daarmee is de app nog meer een verlengstuk van de toezichthouder.

Foto’s toevoegen

Vanaf nu is het mogelijk om in een keer meerdere foto’s toe te voegen aan de app. Deze functie geldt zowel voor foto’s die vanuit de app worden genomen als voor foto’s die al op de telefoon waren opgeslagen. Bij controle van straatwerk is dit een prettige verbetering omdat niet iedere foto apart hoeft te worden gemaakt. Een voor- of naschouw wordt daarmee nog makkelijker en efficienter!

Andere updates

Naast bovenstaande functionele uitbreidingen is de software van de app ook weer geupdate. Dit was nodig omdat de Android en iOS platforms ook steeds vernieuwen. Enkele in het oog springende veranderingen hierbij zijn dat hetvanaf nu mogelijk is om in de app te zoeken op BAG adressen. Ook worden de contactgegevens van de gemeente nu getoond in de app, waardoor netbeheerders en aannemers makkelijk contact op kunnen nemen.

Wilt u meer weten?

Ruben Vlek
088 23 44 700
info@moorwerkt.nl